Love in the Mask

♥Postat 2011-11-27, 00:39:31 ● Manga 0 Kommentarer


Originaltitel: 가면속의 사랑
Författare: Han Yu-Rang
Genre: Shoujo/Action/Komedi/Romantik/Gender-Bender
Böcker: 32
Kapitel: 134
Typ: Koreansk manhwa

Läste ut Love in the Mask igår efter att jag följt den i snart ett år, då jag tokletade efter Gender-Benders eftersom jag är hemskt kär i den genren. Speciellt med en kvinna som huvudkaraktär då jag vanligen har svårt att relatera med manliga karaktärer i fokus.

Själva mangan (manhwan) i sig har nog lite hat-kärlek över sig då man verkligen kan bli irriterad på karaktärerna ibland. Men det är trots allt en del av deras utveckling då man får följa Hyun Bin och alla andra karaktärer genom deras uppväxt in i minsta detalj. Hyun Bin är också så badass som tjej (eller här utklädd till kille) att man inte kan sluta älska henne. Dessutom verkar alla andra omkring henne märkt det då de en efter en faller för hennes charm.

Handling:
Hyun Bin har överlevt livet på gatan tack vare att hon döljt det faktum att hon i själva verket är en tjej. I en tragisk följd av händelser dör hennes älskade bror och Hyun Bin flyr från gatgängens farliga klor - rakt in i nästa, en rik familj. Det är ett bättre liv än det förra men det är långt ifrån en dans på rosor. Varje dag måste hon nämligen genomgå strikt träning och vakta familjens yngsta medlem, oskyldiga och princess-lika Yae Ha. Det kommer även med två regler, Hyun Bin måste skydda Yae Ha med sitt liv och ingen får någonsin veta att hon är en tjej. Det är ett ensamt liv, men ser ut att vända när hon en dag möter den bråkiga Yun Ha. Han får henne att gradvis tveka mellan det lojala och pliktfulla livet eller kärlekens väg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback