B.A.P - Power

♥Postat 2012-04-27, 09:28:09 ● Musik 0 Kommentarer
B.A.P's nya musikvideo "Power" kom ut igår och jag är nog ganska mållös över detta. Från att jag tryckt på play så hade jag ett stort leende över läpparna. Den är dock lite lik deras debutlåt "Warrior" men känns mäktigare på något sätt. Kanske är det mörkheten i musikvideon som gör det tillsammans med elgitarrens sound. Vad det än är så älskar jag det.


Sistar - Alone

♥Postat 2012-04-13, 20:08:00 ● Musik 0 Kommentarer
Efter ett åtta månaders uppehåll sedan Sistars senaste låt "So Cool" släpptes är de nu tillbaka med "Alone" som har ett helt annat sound än hur vi är vana att höra dem.
Ni kan lyssna på den nedan. Enjoy! 


John Park - Falling

♥Postat 2012-04-13, 11:41:00 ● Musik 0 Kommentarer
Precis som Busker Busker var John Park även med i Superstar K(2) och har även deltagit i American Idol. Han är uppvuxen i Chicago, men flyttade till Korea som sexåring och sen tillbaka till Chicago igen när han precis skulle börja fjärde klass. Efter många omflyttningar är han tillbaka till Korea igen med sin nya låt "Falling".


Busker Busker - Cherry Blossom Ending

♥Postat 2012-04-12, 10:01:00 ● Musik 0 Kommentarer
Busker Busker är ett indieband mest känd från sitt deltagande i den tredje säsongen av koreanska musik showen Superstar K(3). Där gjorde de ett stort intryck med sina framföranden och hamnade på topp 7 bland deltagarna. "Cherry Blossom Ending" är den nyaste av deras låtar och kan ses i musikvideon nedan.


Gosick

♥Postat 2012-04-12, 08:42:00 ● Anime 0 Kommentarer

Originaltitel: ゴシック (goshikku)
Genre: Komedi/Drama/Mysterie/Romantik
Episoder: 24
Varje episods längd: 30 min
Utgivningsår: 2011 (8/1-1/7)
Land: Japan
I rollerna: Yuuki Aoi, Eguchi Takuya, Toyoguchi Megumi m.fl.

Soundtrack: "Itsuwari to Shin no Suumitsu" av Kotaro Nakagawa, "Destin Historie" av yoshiki*lisa

Handling:
Gosick utspelar sig i ett uppdiktat Europeiskt land under 1920-talet, där vi får vi möta Kazuja Kujo som är student på St. Marguerite Academy. Där träffar han Victorique, en mystisk, men extremt intelligent tjej som spenderar sina dagar i den avskilda delen av biblioteket för att lösa mysterier som de lokala detektiverna inte kan lösa. 


4Minute - Volume Up

♥Postat 2012-04-11, 09:07:00 ● Musik 0 Kommentarer
Jag har nog aldrig riktigt tyckt om 4Minute tidigare. Men i "Volume Up" tycker jag att de faktiskt levererar det som jag vill ha i musik. Kanske beror det på influensen av grekisk sommar jag får av låten, eller att jag är på ett riktigt danshumör...men bra är de i alla fall!


Sleeping beauty

♥Postat 2012-04-10, 21:56:20 ● Asiatiska tv-serier 0 Kommentarer


Okej, det kanske är liiite creepy varning på det här. Men ändå! SÅ. JÄVLA. UNDERBART. Kpop Extreme Survival är min favorit kdrama för tillfället. *squee*

Herb

♥Postat 2012-04-10, 16:38:41 ● Asiatiska filmer 0 Kommentarer

Originaltitel: 허브 (heobeu)
Regi: Heo In Mu
Genre: Romantik/Drama
Speltid: 113 min
Utgivningsår: 2007
Land: Korea
I rollerna: Gang Hye Jeong, Jeong Gyeong Ho, Bae Jong Ok m.fl.

Handling:
Tjugoåriga Sang Eun är mentalt handikappad och agerar därför som en sjuåring. Trots sina svårigheter i vardagen så drömmer hon om att en dag få träffa sin drömprins, precis som prinsessorna i böckerna hon läser. En dag ser hon sin drömprins i en polisman hon möter på stan och faller för honom. Sang Euns mamma försöker skydda henne från omvärldens bestyr. Men hur länge kan hon skydda Sang Eun när hon själv plötsligt hamnar på sjukhus?EXO K - Mama

♥Postat 2012-04-08, 11:23:08 ● Musik 0 Kommentarer
EXO K's nya musikvideo "Mama" släpptes igår. Kan inte säga annat än att DEN ÄR SÅ BRA! Gillar lite sådär halvmörka låtar, vilket den här precis är. Ni kan se den nedan. Själva musikvideon börjar vid 1.25.

Enjoy!EXO-M's version av musikvideon kan ses HÄR.

Seducing Mr. Perfect

♥Postat 2012-04-06, 23:35:45 ● Asiatiska filmer 0 Kommentarer

Originaltitel: 미스터 로빈 꼬시기 (miseuteo robin ggosigi)
Även kallad: Seducing Mr. Robin
Regi: Kim Sang Wu
Genre: Komedi/Romantik
Speltid: 107 min
Utgivningsår: 2006
I rollerna: Eom Jeong Hwa, Daniel Henney m.fl.

Soundtrack: "Kissing Me" av Daniel Henney & Alex (feat. Eom Jeong Hwa), "A Lonely Sunday" av Jin Ho

Handling:
Min Jun tror starkt på den sanna kärleken och är väldigt starkt engagerad i sin nuvarande pojkvän. Trots sitt stora engangemang dumpar han henne, precis som alla andra gjort före honom. Sårad och ledsen kör hon ifrån honom och utan att tänka råkar hon köra in i en persons bil som hon senare får veta är hennes nya chef, Robin Heiden. Heiden har starka åsikter om hur kärlek och relationer fungerar - båda är ett spel i makt. Min Jun försöker därför med alla medel visa att han har fel. Något som hon senare märker är svårare än hon trodde.Tips: Daniel Henney har spelat Agent Zero i filmen X-Men Origins: Wolverine.

NU'EST - Face

♥Postat 2012-04-06, 00:53:59 ● Musik 0 Kommentarer
"Face" är kpopbandet NU'EST's debutlåt komponerad av svensken (!) Daniel Barkman och skiljer sig lite från andra kpoplåtar. Deras bandnamn antyder denna differentiering då NU'EST står för NU (new), E (establish) S (style) och T (tempo), varpå de vill visa ett nytt sätt att se kpop med dubstep som numera blir allt populärare. Kanske menar de "We want to establish a new style with tempo"? Man kan bara gissa, men enligt mig har de i alla fall lyckas med låten.

Ni kan lyssna på den nedan. Enjoy!


K-POP Extreme Survival

♥Postat 2012-04-05, 21:06:20 ● Asiatiska tv-serier 0 Kommentarer

Originaltitel: KPOP 최강 서바이벌 (kpop choegang seobaibeol)
Även kallad: KPOP Ultimate Survival, The Best Audition, The Strongest K-Pop Survival
Genre: Komedi/Romantik/Musik
Episoder: 14
Varje episods längd: 70 min
Utgivningsår: 2012 (19/3-8/5)
Land: Korea
I rollerna: Go Eun A, Park Yu Hwan, Gwak Yong Hwan m.fl.

Soundtrack: "Stand Up" av M2, "I Already Knew" av MBLAQ (G.O & Mir)

Handling:
När Ji Seung Yeon misslyckas med intagningsprovet till en respekterad musikskola i Storbritannien bestämmer hon sig för att åka tillbaka till Sydkorea. På planet tillbaka har hon ett oturligt möte med sångaren från det populära pojkbandet M2, Gang U Hyeon. När hon dock äntligen är hemma finner hon att de söker nya medlemmar till M2 och uppmuntrar sin barndomsvän Gwon Ji U att delta. Tack vare sitt pojkaktiga utseende bestämmer även hon för att delta själv. Men det krävs mycket för att bli en av de nya medlemmarna i M2 och hon står städigt inför nya hinder... och otrevliga möten med sångaren hon mötte på planet.


Big Bang - Fantastic Baby

♥Postat 2012-04-04, 21:45:22 ● Musik 0 Kommentarer
Tycker att den här musikvideon med G Dragons långa hår i början är så cool. Ahh!


Glädjespridare

♥Postat 2012-04-02, 21:43:06 ● Asiatiska tv-serier 0 Kommentarer
Har jag sagt att jag älskar Yoo Chun i Rooftop Prince? När scenen nedan utspelade sig så vred jag mig av skratt. Hans miner och gester är bara så roliga.


Analogsoop - Analogsoop (아날로그 숲)

♥Postat 2012-04-01, 15:14:59 ● Musik 0 Kommentarer
Så. Musik! Den här gången ett indieband från Korea kallad Analogsoop med den väldiga fantasifulla titeln ANALOGSOOP! Haha. Men jag älskar i alla fall sångerskans röst. Helt makalöst awesome.

Så, när vi nu har det överstökat borde jag väl ändå få A+ för kreativitet av inlägg? Nej? Well, fine! Jag älskar musik som ni vet så här får ni lyssna på den i alla fall.

Enjoy!


RSS 2.0