TVXQ! - Catch Me

♥Postat 2012-09-24, 12:09:31 ● Musik 3 Kommentarer
Oj vad det här är en mäktig musikvideo. Alltså. Wow. Jag är utan ord. Är helt awestruck just nu. 
 

J-Min - Stand Up

♥Postat 2012-09-22, 11:26:00 ● Musik 0 Kommentarer
En av soundtracklåtarna från kdraman "To The Beautiful You" har verkligen etsat sig fast i min hjärna. Den verkar på något sätt gå runt och runt och jag nynnar på den stup i kvarten. 
 
Låten som jag pratar om är "Stand Up" av J-Min och i tisdags släppte de musikvideon till låten. Jag kan säga att jag sett den minst 30 gånger redan. 
  

BTOB - Wow

♥Postat 2012-09-21, 13:00:00 ● Musik 0 Kommentarer
Den här låten får mig att tänka på Backstreet Boys's "Larger Than Life". Is that weird?
  

Tales of Graces F

♥Postat 2012-09-21, 12:15:00 ● Kläder och småprylar 0 Kommentarer
 
Jag har spanat in det här spelet ett tag och det intresserade mig främst för att det påminner mig om "Kingdom Hearts" som är en av mina favoritspel. Dessutom är det ett RPG-spel. Älskar sådana spel.
 
Spelet utspelar sig i världen Ephinea, där en civilisation flödar genom användandet av "Eleth" som är en substans som finns i ett material kallad "Crius". I denna värld finns tre kungariken - Windor, Strata och Fendel, som alla kämpar om att få den största dominansen. I världen Windor, i staden Lhant finns en gladsynt pojke vid namn Asbel som lever sina dagar utan det minsta bekymmer i världen.
 
En dag händer det dock något som får Asbel att vilja bli starkare, och därför bestämmer han sig för att gå med i akademin som tränar alla "knights" i kungariket. 
 
 
När Asbel sedan är 18, sju år senare, dör hans pappa och han är tvungen att ge upp sina drömmar. Han kan inte fly undan sitt öde att, precis som sin far, bli baronen av Lhant. 
 

Kyary Pamyu Pamyu - Fashion Monster

♥Postat 2012-09-21, 08:04:00 ● Musik 0 Kommentarer
Kyary's låtar har aldrig tidigare tilltalat mig. Hennes senaste "Pon Pon Pon" och "Candy Candy", var lite för sockersöt för min sak. Men sen igår släpptes "Fashion Monster" och jag kan inte annat än att nynna med i melodin. Jag ÄLSKAR den här låten, och framförallt musikvideon - en blandning av Alice i Underlandet och Familjen Addams. Detta är precis min typ. 
 
 
För övrigt så påminner fåret på väggen mig om spelet Catherine. Haha. 

Sword Art Online

♥Postat 2012-09-21, 08:00:00 ● Anime 0 Kommentarer
 
Originaltitel: ソードアート・オンライン (soodo aato onrain)
Genre: Action/Äventyr/Fantasy/Romantik
Episoder: 25
Varje episods längd: 23 min
Utgivningsår: 2012 (4 jun-?)
Land: Japan
I rollerna: Yoshitsugu Matsuoka, Haruka Tomatsu, Kanae Itou m.fl.
 
Soundtrack: "Crossing Field" av LiSa, "Yume Sekai" av Haruka Tomatsu
 
Handling:
I en nära framtid har en ny typ av online-spel kallad "Sword Art Online" precis släppts, i vilken spelarna kontrollerar deras avatarer genom att ansluta sin hjärna och sina sinnen till spelet via "Nerve Gear". En dag upptäcker spelarna att de inte kan logga ut från spelet. Enda sättet att avsluta är att nå nivå 100 och döda den slutliga bossen. Problemet är bara att om de dör i spelet, så dör de även i verkligheten. Därför måste de med alla medel på något sätt ta sig fram genom spelet för att ta sig ut och bli fria. 
  

ZE:A - Phoenix

♥Postat 2012-09-12, 12:00:00 ● Musik 0 Kommentarer
"Phoenix" är nog ZE:A's bästa låt hittills enligt mening. LIKE A PHOENIX! ^^
  

G-Dragon - That xx

♥Postat 2012-09-12, 11:50:09 ● Musik 0 Kommentarer
G-dragon! 
 

RSS 2.0